Drama CUTREMURĂTOARE prin care a trecut o tânără de 23 ani. ”Credeam că așa face orice tată”

in Stiri online
Loading...

O tânără a mărturisit la vârsta maturității că tatăl ei o abuza de la vârsta de 3 ani.

Abbey Hessing, care acum are 23 de ani, susține că a trecut prin momente terifiante timp de 10 ani, după ce tatăl ei, Mark Hessing, în vârstă de 57 de ani, ar fi abuzat-o, notează The Sun.

În cele din urmă, tânăra și-a făcut curaj și a mărturisit tuturor acest secret chinuitor.

Abbey povestește că părinții ei s-au despărțit pe când ea avea numai doi ani. Din acel moment, Abbey a rămas în custodia mamei sale, însă la sfârșit de săptămână rămânea la tatăl său.

Tănăra susține că atunci era prea mică pentru a-și da seama de ceea ce i se întâmplă. „Tata obișnuia să mă ducă în dormitor. Mă întindea în pat, iar el se așeza deasupra mea.. Îmi țineam respirația și nu spuneam nimic. Nici nu știam ce să-i spun. După aceea el îmi cumpăra dulciuri și îmi spunea ce fetiță cuminte sunt”, își amintește cu groază fata.

Tânăra susține că la acea vreme nu știa dacă ceea ce i se întâmplă era un lucru bun sau nu. „Credeam că toți tații fac asta”, povestește femeia. În plus, mărturisește că ani de zile a măcinat-o un sentiment de vinovăție. „Nu îmi doream să-l supăr. Credeam că mă atinge pentru că mă iubește. Asta îmi spunea, iar eu eram prea inocentă”, adaugă tânăra.

În cele din urmă, Abby susține că în anul 2007, tatăl său și-a găsit o nouă iubită, iar atunci abuzurile au încetat: „Nu înțelegeam de ce mă tratează diferit.”

Un episod petrecut în adolescența ei, a determinat-o pe tânără să ia măsuri. Ea l-a observat pe tatăl său în timp ce îmbrățișa și săruta o copilă, atunci i-a spus  imediat mamei sale despre toate cele întâmplate. „Ea era devastată și m-a dus direct la poliție. Am fost intervievată timp de cinci ore”, își continuă tânăra povestea.

În urma acuzațiilor fiicei sale, bărbatul a fost găsit vinovat și arestat.

Imediat după aceea, Abby a luat o supradoză și a fost internată într-un spital de psihiatrie.„Mi-am dorit să mor, uram acest coșmar”, conchide Abby.

Tănăra a decis să-și spună povestea pentru a fi un model pentru celelalte persoane care trec prin experiențe atât de traumatizante.

Sursa: stirileprotv.ro

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.