Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Drama unui chirurg care nu-şi poate salva copilul ars în Colectiv! Adolescenta a intrat în moarte cerebrală!

in Spiritualitate

Tragedia din 30 octombrie, care a frânt aripile a zeci de tineri şi a îndoliat tot atâtea familii, pare că nu se va sfârşi prea curând. Printre răniţii aflaţi încă în spitalele din Capitală se numără şi Ioana, o tânără de numai 18 ani. Medicii se simt neputincioşi, pentru că nu mai pot face nimic pentru adolescenta care a intrat în moarte cerebrală.

ioana-foto-badicioiu-laurentiu_590b8952b4

Ioana Geambaşu, din Mizil, este una dintre persoanele care au fost grav rănite în incendiul din Colectiv. O fată frumoasă şi deşteaptă, iubită şi apreciată de toată lumea. Adolescenta de 18 ani avea o pasiune pentru ştiinţele exacte, fiind olimpică la matematică, şi îşi dorea enorm să devină arhitectă. Iar pentru acest lucru se pregătea intens. Ironia sorţii face ca mama Ioanei să fie medic chirurg.

Femeia, care prin prisma meseriei a salvat sute de pacienţi, are mâinile legate şi nu poate face nimic pentru copila ei, care se stinge încet pe un pat de spital. Poate doar să se roage şi să spere.

Însă nici măcar speranţă nu i-a mai rămas, după ce a aflat că şansele ca fiica ei să-şi mai revină vreodată sunt aproape zero.

Şi asta pentru că, potrivit unor surse medicale de la Spitalul Sf. Ioan, Ioana se află în moarte cerebrală. Tocmai de aceea i s-au făcut analize care să confirme ceea ce doctorii au aflat deja. În aşteptarea celei mai negre veşti, femeia umblă ca o fantomă pe holurile spitalului…

Citeste si: Măsuri drastice anuntate de Ciolos! Cine sunt vizati!

Prietenii nu-i cunosc starea

Fără a cunoaşte starea în care se află Ioana, prietenii şi apropiaţii i-au transmis pe reţelele de socializare mai multe de mesaje de susţinere.

Citeste si: CEAUȘESCU a cerut închiderea ZONEI: Nici în momentul de faţă nu s-a putut găsi o explicaţie precisă cu privire la ce se întâmplă aici.

“Dumnezeu îi încearcă pe cei puternici, dar tot el îţi va da puterea să depăşeşti aceste momente dificile! Voinţă de fier să ai, toată lumea te iubeşte şi îţi este alături, cu gândul şi cu sufletul! TREBUIE SĂ ÎNVINGI, VIAŢA ABIA ACUM ÎNCEPE, COPILE!”, scrie o amică a acesteia. Nici profesorii din Mizil nu au uitat-o pe adolescenta pe care o dădeau tot timpul exemplu colegilor de clasă.

Extrem de afectat de nenorocirea care s-a abătut asupra fetei, fostul diriginte a scris şi el câteva cuvinte: “Oana, să fii tare şi să te gândeşti permanent că TREBUIE SĂ TRECI peste această cumpănă din viaţa ta. Să fii cu gândul permanent la CEL DE SUS pentru a trece mai uşor şi apoi la toţi care te cunoaştem şi suntem alături de tine. Sunt convins că te vei vindeca şi aştept să ne întâlnim, să ne mai schimbăm păreri. DUMNEZEU SĂ-ŢI AJUTE!”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate