Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Duminică a fost semnat protocolul de constituire al alianței „BINE”

in Articole/Politic/Stiri online
Protocolul de constituire pentru alianța intitulată Blocul Identității Naționale în Europa(BINE) a fost semnat duminică de către partidele naționaliste PRU, PRM și PMD și va avea sloganul „Facem BINE România”. 
 Alianța politică a celor trei partide naționaliste a fost constituită în data de 25 martie, de Buna Vestire. Bogdan Diaconu a legat între ele cele două evenimente și a concluzionat:”A fost cea mai bună veste care putea să vină pentru naționaliștii din România”. Președintele PRU a mai arătat că după 27 de ani de fărâmițare și de dezbinare, cele trei partide naționaliste reprezentative și-au dat mâna și sunt hotărâte să facă  bine România.
 Într-o conferință de presă susținută astăzi la sediul central al PRU, Bogdan Diaconu, președintele fondator al partidului, a făcut  anunțul că a fost semnat protocolul de constituire al alianței „BINE” și a mai spus că cererea de înregistrare va fi transmisă la Tribunal săptămâna viitoare.(foto:mondonews.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate