Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Duminică se alege un nou bon câştigător

in Evenimente

Duminică, 28 iunie la ora 17.00 vom afla cu toţii care este noul bon câştigător de la Loteria Bonurilor Fiscale. Este hotărârea luată de MInisterul Finanţelor şi publicată în Monitorul oficial.

Trebuie să ştiţi care sunt regulile acestei noi extrageri înainte de a afla din presă data şi suma câştigătoare.
La această extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 29 martie- 31 mai.

Extragerea din 28 iunie va avea trei etape, după cum urmează:

– etapa I: se va extrage o bilă, reprezentând luna emiterii bonului;
– etapa II: se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului;
– etapa III: se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului.

Fondul de premiere este de un milion de lei şi, având în vedere recentele modificări la organizarea Loteriei bonurilor fiscale, vor putea să existe maximum 100 de câştigători. Conform modificărilor aduse recent de parlamentari la Loterie, premiul extragerii se va împărţi la cel mult 100 de câştigători, ceea ce înseamnă un premiu individual minim de 10.000 de lei.

Dacă, aşa cum s-a întâmplat la precedenta extragere, vor exista mai mulţi câştigători, mai multe bonuri care îndeplinesc cele două criterii de premiere, se va organizare o a doua extragere, practic o tragedere la sorţi între câştigători. Precizările au fost făcute de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor, iar plata premiilor se va efectua în maxim 60 de zile de la încheierea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, respectiv până la 13 iulie. Toţi cei care îndeplinesc criteriile bonului câştigător, trebuie să se prezinte cu bonul la Administraţia Fiscală de care aparţin.

La prima extragere, din luna aprilie, au fost depuse 18.215 cereri de revendicare a premiului de un milion de lei, câştigul fiind de 54,9 lei pentru fiecare bon.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate