Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dumnezeu chemat în instanță. Acuzațiile aduse divinității. Cazuri reale

in Curiozitati/Extern/Stiri online

”Mare ți-e grădina Doamne!” au spus printre dinți judecătorii care s-au trezit că trebuie să îl judece pe Dumnezeu, acuzat că nu are grijă de pământeni. Un păgubit în acest sens este chiar de la noi din țară.

Chiar dacă este divinitate, locuiește în Ceruri, ba chiar nu s-a dovedit că există, ar spune alții, Dumnezeu are ceva probleme cu legea. Este oficial acuzat că nu are grijă de oameni, că nu oferă sprijinul necesar pentru a-și ajuta pământenii să îndeplinească obiective precum un loc de muncă sau o soție.

Este cazul lui David Shushan, un bărbat la a treia tinerețe din Israel, care sătul de o viață tristă a decis că Dumnezeu este vinovat și astfel a mers la Poliție pentru a cere un ordin de restricție împotriva divinității. Cum nu a fost luat în seamă, Shushan a mers mai departe și l-a dat pe Dumnezeu în judecată, motivând că nimeni altcineva nu este vinovat de starea de mediocritate în care trăiește. Bărbatul a insistat în eliberarea unui ordin de restricție împotriva Atotputernicului.

Un alt caz, de această dată pe meleaguri românești, aduce aproximativ aceleași acuzații Domnului. Gălățeanul Marian Ercuţă acuză Cerul pentru că nu a găsit job-ul potrivit, că nu s-a însurat până la 43 de ani și că în general nu i-a mers bine în viață.

Pe Dumnezeu cade chiar și vina politică. Un senator din Nebraska, Ernie Chambers, l-a dat în judecată pe Atotputernic pe motiv că provoacă prea multe calamități naturale și moartea oamenilor nevinovați, ceea ce a dus de-a lungul timpului la nenumărate crize politice.senator nebraska
În toate cazurile, Dumnezeu s-a salvat de răspunderea penală, după ce judecătorii au respins dosarele și au propus păgubiților un tratament în ospiciu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate