Dupa ce a vazut aceasta fotografie cu sotia lui a deschis proces de divort!

in Articole

O imagine care circulă pe internet de câteva luni te va face să-ţi analizezi toate pozele pe care le-ai făcut şi crezi că ai putea s-o dai în bară dacă le vede cine nu trebuie.

Iubitul fetei, după ce a fost plecat câteva săptămâni, s-a uitat printre fotografiile acesteia, iar la cea de mai jos a rămas mască.

Deşi poate părea chiar drăguţă imaginea, un secret se ascunde în ea…

Ce zici acum?

fata-parasita3_f_improf_840x782

Sunt sigur că ai observat deja, dar poţi vedea mai bine în urmatoarea poza:

fata-parasita4_f_improf_840x756

Un bărbat, cu care tânăra avea o aventură, s-a ascuns sub pat cât timp fata stătea cuminte la fotografiat. Asta l-a făcut să-i înainteze actele de divorţ.

See more at: http://www.binepa.ro/iubitul-parasit-o-dupa-ce-s-uitat-mai-bine-la-poza-asta/4/#sthash.He6AM9fx.dpuf

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*