Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

După groaza cutremurului, urmează teroarea HOȚIEI. Avertizare pentru români

in Evenimente/Stiri online

Cutremurul recent din Italia care a devastat două localități și a luat sute de vieți, a devenit sursă de venit pentru hoții care au inventat ”metoda cutremurului” și pretind diverse sume de bani în numele oficialilor pentru ajutorarea celor afectați.

„Din discuţiile pe care le-am avut în tabăra di Angelo am aflat că românilor cazaţi acolo li s-a spus, de către autorităţile italiene, să fie foarte circumspecţi faţă de mesajele pe care le primesc de la diverşi, cum că ar trebui să dea anumite sume de bani ca să fie aduşi în ţară şi aşa mai departe. Vreau să anunţ ca nimeni din partea statului român, al ambasadei, al Guvernului nu va cere niciodată o sumă de bani, codul pin, conturi, detalii bancare.”, este avertismentul lansat de Dragoş Pâslaru, ministrul Muncii.

Deocamdată, oficial nu au fost date publicității cazuri de înșelătorie pe marginea dezastrului din Italia, însă avertizarea venită din partea autorităților ridică mari semne de întrebare.

Potrivit unei hotărâri guvernamentale, românii afectați de cutremurul din Italia vor beneficia de ajutor financiar din partea Guvernului român. Beneficiarii vor fi toți românii afectați direct de catastrofă, fie că este vorba de cheltuieli de spitalizare sau distrugerea locuinței, întoarcerea românilor acasă și mai ales sunt vizați copiii care au rămas orfani în urma tragediei din Italia.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate