Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

E-coli, acoperirea folosita de autoritati in scandalul bebelusilor din Arges ?!

in Evenimente

Puneți-vă tichia de aluminiu care protejează psihotronic, oameni buni, pentru că astăzi vorbim de O CONSPIRAȚIE NASOALĂ.

Tragic și din motive încă neidentificate (cel mai probabil igiena alimentară prost înțeleasă și și mai prost controlată la noi în țară) niște bebeluși s-au cam îmbolnăvit ba chiar unii au și cam răposat de E Coli.

Ei bine, nu știm noi, muritorii de rând, de unde au luat-o. Dar oamenii mai isteți decât noi știu, după cum vedem în acest articol de pe România Liberă

43215432

Textul era prea lung să-l pun, dar vă fac rezumatul: „blablapseudostiință, blabladoarstudii și opinii care ne susțin pseudoștiința, VACCINURILE SUNT DE VINĂ”

Adevărul! El e! Doar că articolul a fost dat jos brusc. Conspirație! Oculta farmacist reptiliană! Nu vor ca NOI să știm! Din fericire, oameni remarcabili și isteți au luat atitudine.

olivia

Iar publicul și-a dat seama. Că e format din oameni ageri la minte.

4245235

UNIȚI PUTEM FI O FORȚĂ! O FORȚĂ A IMBECILIZĂRII.

Nu trebuie să fii științolog cu doctorat în creiere să vezi ce e advertorial (am subliniat)  și că ăia și-au dat seama că au urcat propagandă sinistră pe site în loc de reclamă și au dat-o repede jos. Și în capătul celălalt al articolului scrie mare ADVERTORIAL. Adică cineva din grupul antivaccin s-a gândit să plătească o absurditate care face legătura dintre o tragedie și agenda lor, și proștii au pus botul.

Mulți încearcă să le explice proștilor de ce tot curentul ăsta antivaccin e o prostie. Nu ai cum. Obosești degeaba. Pentru că ochiul prostului nu poate face diferența dintre tehnovrăjeală și un articol credibil științific. Ca să poți face diferența trebuie să înțelegi niște fizică, niște chimie, niște anatomie, măcar la nivel elementar. Să înțelegi ce-i aia o marjă de eroare, ce înseamnă un eșantion, un grup de control,  o eroare statistică. Diferența dintre un răspuns imunitar și o boală propriu zisă. Ce e ăla virus, ce e aia bacterie.  Au o înțelegere a lumii la nivel naiv. Ei cred că sistemul imunitar e ca o aură așa, și dacă ai toxine în organism, care sunt o chestie reală care se acumulează cică, aura aia scade. Dar iei colonhelp și se aprinde iar.

Pentru ei, diferența între știință și bullshit e insesizabilă. E exact ca și cum i-ai arăta două ecuații de-alea cu integrale și funcții complexe unuia care abia buchisește tabla înmulțirii. N-o să-și dea seama niciodată care e corectă și care e greșită. Așa că alege emoțional. Și are de ales între două tabere.

Ăia ca mine care zic:

A) Ești prost, nu înțelegi cum funcționează lucrurile, așa e viața. Fă cum ți se zice și taci.

Și ăia ca Olivia Steer care zic:

B) Ceilalți vor să te mintă. Adevărul e pentru un grup select de oameni și tu ești din acel grup select. Adevărul e pe înțelesul tău și te va proteja de oamenii care îți vor răul. TU ești prea isteț să pici în plasa LOR!

EVIDENT că vor alege B. Te simți bine cu tine când alegi B.

Îi doare pe ei fix în cur că marea mare mare mare majoritate a comunității științifice a căzut de acord că vaccinurile sunt foare bune. (dacă sunt făcute corect).

Îi doare în cur și că o conspirație la nivel global, cum ar fi asta cu vaccinurile, e științific imposibilă.

DA RADU, DAR MULȚI DINTRE EI SUNT DOCTORI!

Ei bine, în medicină, ca și în orice alt domeniu, se strecoară și nebuni și idioți. În absolut orice meserie există un procent de nebuni și idioți. Să ridice mâna cineva și să spună „în meseria mea nu am dat niciodată de nebuni și idioți” și eu îmi mănânc tastatura chiar acum.

Toți oamenii de știință care promovează  agenda antivaccin ba sunt șarlatani de-ăștia cu medicină alternativă, care vor să atragă banul pacienților spre șărlătăniile lor, ba nebuni, ba naivi conviși de șarlatani și nebuni. Și normal că internetul e mai plin de articole anti decât pro. Pentru că nu stă nici un doctor real să demonstreze ce deja e demonstrat. Au lucruri mai reale de făcut.

Dar pe ei îi doare fix în cur.

Și de-aia eu zic să-i lăsăm. Ca să tacă. Să fie toate opționale și să facă borș.

DA RADU DAR COPIII LOR ȘI OAMENII IMUNODEFICIENȚI CARE DEPIND DE IMUNITATEA DE TURMĂ ȘI ALTE CHESTII?

Dă-i în mă-sa. Oricum suntem prea mulți. Lasă-i să nu se vaccineze și să readucă boli dispărute. Să vedem ce se întâmplă. E democrație. Dacă poporul vrea poliomielită, să le dăm poliomielită, zic!

Și o să fie anul 2050 și eu o să fumez o țigară în parc și pe lângă mine o să treacă un cârd de sprințari de-ăștia

end_of_polio_5

SURSA: PITICIGRATIS.COM

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate