Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

E oficial! Executivul acordă pensionarilor bilete de tratament balnear pentru anul 2017

in Stiri online

Guvernul a adoptat joi proiectul de hotarare privind acordarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari, pentru anul 2017, valoarea totala a programului fiind de 319 milioane de lei.

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat in dezbatere publica proiectul de Hotarare a Guvernului privind acordarea prestatiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2017 pe data de 20 februarie 2017.
Potrivit proiectului, vor fi asigurate maximum 56.394 locuri la tratament balnear, repartizate pe maximum 18 serii. Pentru anul 2017 tariful maxim acceptat este de 1.388 lei pe bilet la categoria doua stele si 1.452 la trei si patru stele. Durata unei serii este de 16 zile, iar pretul biletului de tratament balnear va cuprinde tariful pentru 12 zile de tratament. Valoarea totala, cuprinsa in bugetul de stat pe 2017, este de 319 milioane lei.
Un alt proiect care figureaza pe ordinea de zi a sedintei Executivului se refera la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Consolidare, restaurare si amenajare Muzeul National George Enescu „Palatul Cantacuzino” din Bucuresti.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate