Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

E Revolutie, e fara dubiu! Cum facem să nu se repete ’89?!

in Articole

Romania are o ciclicitate de aproximativ 25 de ani, plus, minus. Primul razboi mondial, al doilea razboi mondial, venirea lui Ceausescu in ’65, impuscarea lui Ceausescu si ’89 si iata, ne aflam la alti 25 de ani, in 2015 ! E Revolutie, e fara dubiu! Deocamdata pasnica!

protest-colectiv-demisia

Minciuni si manipulari odioase si atunci si acum! Cum facem sa nu mai fim pacaliti, ca in ’89 ? Fiindca e clar, intreg Sistemul Ticalosit trebuie sa plece! Ne-aratat de ce a fost in stare in ultimii 25 de ani ! Propun un Plan simplu, usor de indeplinit, mai ales ca Presedintele a declarat ca este alaturi de oamenii frumosi ai Revolutiei de astazi!

1. Un standard de reforma in maxim 10 puncte pentru toate partidele politice.

2. Citeva Proiecte nationale de urgenta (infrastructura rutiera, spitale de urgenta, Delta Dunarii ) pe care sa le bagam cu forta strazii in Parlament.

3. Demiterea sau demisia unor oficiali care paralizeaza Statul Roman (o lista cu 100-200 de banditi politici)

4. Constructia unui ONG al strazii care sa controleze fiecare „miscare” a Guvernului, oricare va fi el dupa izgonirea echipei Ponta.

5. Deconspirarea tuturor avocatilor, procurorilor si judecatorilor care sint sub acoperirea unor Servicii Secrete, pentru o Justitie onesta. Aici ne poate ajuta Presedintele, daca este onest si daca este cu adevarat alaturi de NOI !

6. Obligativitatea tuturor organelor de presa sa isi plateasca datoriile catre Stat, peste 350 de milioane de euro ! Gata cu presa aservita sau santajata! Stiu ca acest punct doare dar altfel nu vom scapa de manipularile ordinare si nu putem construi nimic! Amintiti-va de TVR-ul aservit din ’89! Presa cu datorii este TVR-ul de pe vremuri!

7. Confiscarea averilor tuturor celor care sint condamnati definitiv de catre o Justitie Libera !

8. Toti cetatenii romani sa devina actionari pe toate resursele naturale, in regim de urgenta!

9. Redeschiderea Dosarului Revolutiei si pedepsirea celor care se fac vinovati dupa 22 decembrie ’89!

10 . Programe nationale pentru Marea Repatriere a Romanilor de pretutindeni!

11. Constructia unui ONG pentru absorbtia Fondurilor Europene si pentru alte Investitii Straine.

12. Marea Unire si Marea Reparatie Istorica, pe care le putem negocia inteligent atit cu Statele Unite cit si cu Uniunea Europeana, in actualul context global. Oameni buni, avem nevoie de caractere puternice, de adevar, de dreptate, de bani, de justitie corecta si nu selectiva, de presa si nu de prostitutie, de unire si nu de dezbinare, de bunastare fiindca Romania inca e o tara bogata! NASUL TV poate fi platforma Renasterii Nationale ! E Televiziunea Libera ! Eu pot fi un bun consilier al Romaniei fiindca am informatii si ii stiu bine pe toti mafiotii, mai bine decit au dovedit Serviciile Secrete. In plus, sint liber, sint civil, si nu cer niciun ban pentru a ne salva copiii din calea acestor Monstri! Si sint foarte bine antrenat, rezistent si in viata!

M-au calit Tradatorii astia in ultimii 25 de ani! Ca si pe VOI !

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate