Ea este judecătoarea ce nu s-a lasat intimidată de armata de avocaţi ai celor 7 violatori din VASLUI

in Evenimente/Stiri online
Loading...

Cornelia Vezeteu de 37 ani este judecătoarea care a rezistat atacurilor armatei de avocați ai celor 7 violatori din Vaslui. Judecător in cazuri penale, a preluat dosarul celor șapte violatori în luna mai 2015, după ce judecătorul investit să judece acest caz, Georgian Moldovan, a părăsit instanța fiind detașat la Şcoala Naţională de Grefieri la doar câteva zile după ce a dispus înlocuirea arestării preventive a celor trei violatori care şi-au recunoscut faptele.

Conform adevarul.ro., vineri, 14.08.2015, judecătoarea Cornelia Vezeteu avea să susțină o adevărată probă de foc, conducând o ședință de judecată sub o presiune uriașă. În față instanței, sute de oameni erau adunați pentru a condamna atitudinea sfidătoare a violatorilor care au scandalizat România, în timp ce în sala de judecată o adevărată armată de avocați era pregătită pentru a obține amânarea procesului.

judecatoarea-vezeteu-vaslui

Tirul avocaţilor nu a intimidat tânărul magistrat care a condus şedinţa de judecată cu tact şi calm, manieră care i-a intrigat pe apărătorii care nu au ezitat să o acuze de o manieră comunistă de judecată, după ce le-a respins toate cererile propuse pentru administrarea de noi probe.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.