Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Economisește benzină folosind apa. Metoda revoluționară Bosh implementată pe cel mai nou model BMW

in Evenimente/Stiri online

Boch își dorește să revoluționeze domeniul mașinilor și să aducă o reducere semnificativă în ceea ce privește consumul de combustibil. Este vorba despre un sistem de injecție cu apă, care acționează atunci când motorul autoturismului este supraîncălzit.

La baza acestei tehnologii stă premisa că un motor nu ar trebui să se supraîncălzească niciodată. Tehnologia presupune o pulverizare a vaporilor de apă distilată în admisia motorului, înainte de combustie. Cu noul sistem de injecție cu apă, reprezentanții Boch susțin că se poate reduce consumul de combustibil cu până la 13% și emisiile de carbon cu până la 4%.

Injecția cu apă este o premieră absolută în domeniu și a fost implementată pe cel mai nou model BMW M4 GTS, echipat cu 500 de cai putere și 600 de Nm., urmând ca din anul 2019 tehnologia să ajungă în dotarea și altor modele de autoturisme.

Potrivit oficialului Bosch, Fabiana Piazza, sistemul de injecție cu apă funcționează cel mai bine pe modelele care oferă un raport de 107 cai putere/litru sau mai mare. Prin urmare, un motor de 2.0 litri și 220 de cai putere va fi perfect pentru implementarea sistemului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate