El a a scris PETIȚIA care a unit peste 400 000 de români împotriva violatorilor din VASLUI

in Spiritualitate
Loading...

Cristian Nicolae Lupu, un licean care intră în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ din Constanţa, este cel care a iniţiat petiţia prin care se cere arestarea celor şapte violatori din Vaslui. Iniţiativa liceanului a devenit cea mai populară petiţie online de pe site-ul specializat, strângând aproximativ 400.000 semnături.

Mesajul care a strâns 400.000 semnături „Cerem arestarea celor 7 violatori din Vaslui! Nu ezitaţi să DISTRIBUIŢI PETIŢIA!! Nu trebuie să stăm fără să facem nimic când vedem că legislaţia este călcată în picioare de anumiţi judecători. Vreţi o ţară corectă, spuneţi-vă părerea!! Părerea noastră contează! Nimeni nu îşi doreşte să fie în situaţia în care a fost respectiva fată!! Iar «ironiile» celor 7 şi ale famililor lor dau dovadă de nesimţire (este frumos spus). Trebuie să fie pedepsiţi conform legislaţiei în vigoare şi trebuie să primească sentinţa maximă pentru această faptă. Spuneţi-vă părerea!“.

Autorul petiţiei împotriva violatorilor din Vaslui se numeste are 17 ani Cristian Nicolae Lupu si este elev in clasa a XII-a la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“, unde învaţă la Ştiinţe Umane, iar ideea petiţiei i-a venit după ce a aflat detaliile cazului de la Văleni.

CRISTIAN TANARUL CARE A SCRIS PETITIA IMPOTRIVA VIOLATORILOR

Trecuse de miezul nopţii de 15 iulie când Cristian, care nu mai făcuse niciodată vreo petiţie online, a intrat pe site-ul dedicat şi a scris, de pe telefonul mobil, cuvintele care au solidarizat sute de mii de oameni. „Nu m-am gândit vreo clipă că o să strâng mai mult de 100 semnături, să zicem. Nu ştiam cum va reacţiona lumea, auzisem destule păreri pro şi contra, dar eu am vrut să fac ceva mai mult“, a marturisit tanarul celor de la Adevarul.

Cuvintele din petitia scrisa de Cristian au sensibilizat peste 400 000 de internauti  care i-au preluat mesajul mesajul şi l-au distribuit de tot atatea ori,  Petiţia lui Cristian devenind cea mai populară de pe site-ul petitieonline.com

Citeste mai mult pe: ADEVARUL.RO

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.