Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Elena Băsescu a decis să divorțeze după ce a apelat la serviciile unui detectiv particular

in ShowBiz/Stiri online

EBA ar fi fost înșelată de soţ timp de trei ani de zile. Bogdan Ionescu ar fi avut o iubită secretă, scriu cei de la ziarulring.ro, iar Elena Băsescu l-ar fi urmărit pe Syda inclusiv cu un detectiv particular.

Divorţul rapid dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu a lăsat loc liber speculaţiilor, întrucât niciunul dintre ei n-a făcut publice motivele acestei rupturi.

Surse apropiate cuplului susţin, pentru ziarulring.ro, că în cercul de prieteni al celor doi se vorbește chiar despre o relaţie paralelă pe care Syda ar fi avut-o de aproximativ trei ani. „Probabil ea acum a aflat despre asta de la cineva sau l-a urmărit”, comentează sursa în cauză această variantă vehiculată.

EBA și Syda au anunţat deja că nu vor comenta public absolut nimic privind motivele divorţului. „Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord și de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere și vor respecta intimitatea și dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, se arată în mesajul comun publicat de Bogdan Ionescu și de Elena Băsescu pe Facebook.

sursa: ziarulring.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate