Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Elena Udrea și ceilați condamnați din dosarul „Gala Bute” au de achitat sume importante de bani ca despăgubiri in acest dosar

in Articole/Justitie/Stiri online

Astăzi, magistrații instanței supreme au condamnat-o pe Elena Udrea la 6 ani de închisoare cu executare și pe Rudel Obreja la 5 ani de închisoare cu executare precum și la plata unor despăgubiri în dosarul „Gala Bute”.
Instanța a stabilit că Elena Udrea are de plătit despăgubiri de peste 8 milioane de lei către Autoritatea pentru Turism și a mai decis ca acesteia să i se confiște aproape 1 milion de lei.
S-a mai luat decizia ca Elena Udrea  să dea înapoi echivalentul în lei a sumei de 600.000 euro către martorul Corin Boian și echivalentul în lei a sumei de 300.000 euro către martorul Adrian Gărdean precum și cheltuieli de judecată în valoare de 20.000 de lei, pe care le va achita împreună cu Tudor Breazu și Rudel Obreja.
Judecătorii au decis ca fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja să plătească despăgubiri de 700.000 de lei către Ministerul Turismului și Dezvoltării și să i se confiște suma de 3 milioane de lei.
Fostul Ministru al Turismului Elena Udrea va contesta sentința primită astăzi în dosarul „Gala Bute” și va depune un Apel la Înalta Curte de Casație și Justiție. Elena Udrea a spus că va fi „un Apel pe viață și pe moarte”.(foto Monitorul Expres)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate