Elena Udrea, trimisă în judecată într-un nou dosar, a exclamat:”Cum puii mei se întâmplă chestia asta?”

in Articole/Politic/Stiri online
După ce a aflat vestea că a fost trimisă în judecată în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, Elena Udrea a cedat nervos și a exclamat, fiind în direct la o televiziune:”Cum puii mei se întâmplă chestia asta?”
 Procurorii DNA, în acest nou dosar o acuză pe Elena Udrea de instigare la luare de mită și spălare de bani pentru anumite plăți efectuate în campania electorală din 2009.
 Direcția Anticorupție afirmă că în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009, au fost colectate sume de bani provenite din infracțiuni de corupție, delapidare și evaziune fiscală și că acestea s-au folosit ulterior pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.
 Referindu-se la legea privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale(legea 334/2006), Udrea a declarat într-o intervenție televizată:”Există acestă lege pe care procurorii o ignoră care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, iai frate pe toți că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și ală sunt eu. Cum puii mei se întâmplă  chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.