Eleva de 17 ani data disparuta acum 2 saptamani găsită moartă în Parcul Poporului, violată şi cu gâtul tăiat.

in Spiritualitate
Loading...

O fată de 17 ani din Craiova, dată dispărută de părinţii ei de acum două săptămâni, a fost găsită moartă sâmbătă seara, în Parcul Poporului din oraş.

646x404

UPDATE/ Cadavrul tinerei era în stare de putrefacţie, iar toate datele indică că Alexandra a murit chiar în sera dispariţiei. Prietenii se tem că ea a fost violată, iar apoi omorâtă.  Oamenii legii încearcă acum să afle cum a murit tânăra de 17 ani.

Fata de 17 ani lucra la o terasă din parc, iar părinţii au sesizat Poliţia în legătură cu dispariţia ei în urmă cu două săptămâni. Sâmbătă seara, tot în Parcul Poporului a fost descoperit cadavrul fetei, care avea gâtul tăiat şi, cel mai probabil, fusese violată. Procurorii spun că pot da mai multe date după realizarea autopsiei.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.