Elevii din clasele primare vor avea materii noi la şcoală, din septembrie anul acesta.

in Evenimente

Materii noi pentru elevii claselor primare din toamnă. Care sunt acestea:

190

Filosofia pentru copii, Educaţie pentru societate şi Educaţie financiară vor fi introduse din anul şcolar 2013-2014 ca discipline opţionale în învăţământul primar.

Programele şcolare pentru acestea au fost aprobate de Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Dupa cele relatate de edu-news.ro, materia „Educaţie pentru societate” va fi studiată la clasa pregatitoare, clasa I şi clasa a II-a.  Elevii vor învăţa cum să se comporte în societate: cum să salute, cum să se adreseze persoanelor mai în vârstă, cum să lucreze în echipă, să comunice.

La disciplina „Filosofie pentru copii”, elevii din clasele a III-a şi a IV-a vor învăţa să rezolve probleme, treaptă cu treaptă, să susţină un punct de vedere şi cum să respecte punctele de vedere ale celuilalt.

„Educaţie financiară” va fi predată elevilor din clasele a III-a şi a IV-a. Aceştia vor învăţa ce sunt banii, cum să îi cheltuieşti, cum să economiseşti.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*