Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Elevii vor beneficia de 5 zile libere inainte de vacanta de vara. Vezi AICI cand va fi mini-vacanta

in Educational

Elevii au revenit marți la școală, după vacanța de primăvară, în care au intrat la jumătatea lunii aprilie. Aceasta a fost ultima vacanță înainte de cea de vară, dar ei vor mai beneficia de zile libere până la acea dată.

Astfel, joi, 1 iunie, este Ziua Copilului, care devine zi liberă de anul acesta. Urmează Rusaliile, sărbătoare liberă legală, pe 4 și 5 iunie (4 iunie e duminica, iar 5 iunie luni). Așadar, este foarte posibil ca și vineri, 2 iunie, să fie declarată zi liberă pentru a face punte între aceste zile legal libere.

Astfel, elevii ar urma să beneficieze de o mini-vacanță de 5 zile.

Elevii claselor a VIII-a vor termina cursurile mai devreme, pe 9 iunie, iar cei de clasa a XII-a încheie semestrul pe 26 mai. Vacanța de vară va începe pe 17 iunie și va ține până la 10 septembrie, relateaza huff.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate