Elimina usor pesticidele din legume si fructe cu apa si otet

in Articole

UN TRUC SIMPLU PENTRU A ELIMINA PESTICIDELE DIN LEGUME SI FRUCTE! NU AI NEVOIE DECAT DE APA SI OTET

Nu credeai ca ai posibilitatea, acasa, sa elimini pesticidele pesticidele din fructe si legume. Iata un truc eficient si ieftin.

media_143472986957300900

Este simplu: otetul. Nu este scump, nu miroase prea tare si este ceva ce trebuie sa folosesti pentru siguranta ta.

Nu e vorba despre vreo marca speciala de otet sau otet de mere. Otetul alb, simplu va fi de ajuns. Ca sa eliminati chimicalele din fructe este de ajuns sa le puneti intr-o solutie de 90% apa si 10% otet.  Aceasta baie nu va afecta gustul fructelor, si nici nu va influenta culoarea lor. Ar fi bine ca acest tratament sa il aplicati fructelor si legumelor tari, cum ar fi merele, perele, portocalele, castravetii, ardeiul gras. Metoda nu este recomandata pentru fructele moi, cum ar fi capsunile sau murele, pentru ca acestea au coaja poroasa si pot absorbi gustul de otet.

Incercati acest truc si veti avea parte de fructe si legume mai sanatoase.

Sursa: buynongmoseeds.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*