Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Emag scumpeste preturile produselor cu o saptamana înainte de Black Friday! Cum explica asta

in Articole

Cu aproape o săptămână înainte de Black Friday 2015, eMAG a afişat preţuri mai mari, de la o zi la alta, în aplicaţia pentru Android. Sau cel puţin aşa i-au apărut unui utilizator. Compania explică de ce s-a întâmplat asta şi de ce preţurile n-au fost, în realitate, mai mari.

orig
Imaginea de mai jos prezintă câteva preţuri schimbate, în acelaşi coş de cumpărături, între 10 şi 11 noiembrie. S-a răspândit pe Facebook ieri, pe 11 noiembrie, şi eMAG a venit cu două explicaţii privind fluctuaţiile. Pe pagina de Facebook, magazinul a spus că imaginea prezintă informaţii din aplicaţia mobilă, iar în aceea este afişat preţul de vânzare, nu de bază. În versiunea web se vede şi preţul de bază, şi cel redus.

Un alt exemplu concludent … telefonul  Telefon mobil Samsung I9060i Galaxy Grand Neo Plus, Dual SIM, Gold era acum o saptamana 519,90 ron iar acum …

a

Asteptam cu interes reducerea!

După cum vezi, diferenţele sunt substanţiale şi vin într-o perioadă nepotrivită (nu că ar exista una potrivită pentru a mări preţurile de la o zi la alta): înainte de Black Friday 2015. Sunt oameni care au acuzat eMAG că a încercat o manevră de marketing de tipul „produse la un leu” din 2014. Realitatea o ştiu doar reprezentanţii companiei, iar unul dintre ei a oferit o poziţie oficială.

Tudor Manea, director general eMAG România, susţine că produsele la care se face referire în imaginea de mai jos au făcut parte din campania „Săptămâna electrocasnicelor”, care s-a desfăşurat între 4 şi 10 noiembrie. În momentul în care campania a luat sfârşit, produsele au trecut automat la preţul lor de bază, care a rămas acelaşi şi pe 10 noiembrie, şi în următoarele zile. „Preţurile reduse sunt cele afişate în pagina de comandă a aplicaţiei de mobil, stadiu în care nu este afişat decât preţul de vânzare, nu şi cel de bază, căruia i s-a aplicat reducerea”, susţine acesta.

VERIFICA EVOLUTIA PRETURILOR PE ACEST SITE. INTRODUCI LINKUL PRODUSULUI SI AFLI EVOLUTIA PRETULUI

Untitled

Mai mult, el a clarificat şi schimbările de preţ care se derulează de-a lungul anului. „Preţurile produselor se modifică periodic în funcţie de promoţiile derulate de furnizori sau de reducerile pe care le aplicăm pentru perioade limitate de timp. În momentul în care promoţia sau reducerea se încheie, preţul produsului revine la nivelul de bază, acela cu care se vinde în mod normal. În plus, produsul poate fi vândut în platforma eMAG de către eMAG, dar şi de către partenerii din Marketplace, care pot avea o altă ofertă vizibilă în site, proprie politicii lor de preţ, şi ca preţ de bază, şi ca preţ  «tăiat», în oferta promoţională. De aceea se poate vedea o fluctuaţie a preţului în timp”, a adăugat acesta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate