Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Emmanuel Macron și Marine Le Pen se vor confrunta în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Franța

in Articole/Extern/Politic/Stiri online

Conform rezultatelor finale comunicate de Ministerul de Interne, în primul tur al scrutinului prezidențial din Franța, Emmanuel Macron a obținut 23,9% din voturi iar candidata extremei dreapta Marine Le Pen a obținut 21,7% din voturi.

În cel de-al doilea tur de scrutin, Macron vrea să fie sprijinit de patrioți:”Vreau să fiu președintele patrioților împotriva amenințării reprezentate de naționaliști”. Acesta a fost apelul candidatului organizației civice liberal-socială En marche(În Mișcare).
Macron a promis că o să fie „vocea speranței” pentru Franța și Europa.
Marine Le Pen liderul partidului populist Frontul Național s-a autoproclamat „candidata poporului” și a promis să elibereze francezii de elite arogante.

Macron se va confrunta cu Marine Le Pen în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Franța , programat pentru data de 7 mai.

François Fillon, candidatul formațiunii Republicanii (LR, centru-dreapta) clasat pe locul al treilea a anunțat că la cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial din Franța va vota cu Emmanuel Macron și a avertizat împotriva pericolului reprezentat de extremism, adăugând că victoria lui Le Pen ar reprezenta un eșec pentru Franța.

La urne s-au prezentat 78,69% din totalul persoanelor cu drept de vot.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web