Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Enel a promis că şi va achita datoriile faţă de România

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Directorul Enel România, Georgios Stassis a promis premierului Sorin Grindeanu că va fi plăti până la sfârșitul acestui an suma de peste 400 de milioane de euro datorată statului român în urma deciziei Curții Internaționale de Arbitraj de la Paris.

   Premierul Sorin Grindeanu și directorul Enel România, Georgios Stassis, au avut o întâlnire la Palatul Victoria. Principalele teme abordate fiind securitatea energetică a României și oportunitățile de investiții în acest domeniu. Grindeanu a menţionat că Guvernului este preocupat de securitatea aprovizionării cu energie a consumatorilor, la prețuri competitive, de eficientizarea sistemului energetic și sprijinirea producției de energie din surse regenerabile, transmite un comunicat al Guvernului.

   La rândul lui, directorul Enel România a reafirmat interesul strategic pe care grupul italian îl are în România, unde Enel este prezent ca producător de energie electrică din surse regenerabile, distribuitor și furnizor de energie electrică. Planurile Enel în România prevăd creșterea investițiilor, în următorii doi ani aceastea urmând să totalizeze circa 330 de milioane de euro. De asemenea, Enel a investit până în prezent circa trei miliarde de euro în dezvoltarea operațiunilor sale locale. (foto: gov.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate