Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Escrocherii facute de romani in Germania! Nu vă va veni să credeți ce inventivi pot fi

in Extern

Au crezut că fac o afacere, dar au fost păcăliți. Doi nemți au fost păcăliți în ultima vreme numai la Neumarkt, dar numărul victimelor escrocheriei ar putea fi mult mai mare.

1361

În primul episod, doi români au simulat o pană de benzină și au convins un neamț să le dea bani, oferindu-i o veche bancnotă românească de dinainte de denominare.

S-a întâmplat la Postbauer-Heng, în districtul Neumrakt din Bayer. Potrivit portalului Neumarktonline.de, sâmbătă 23 mai, pe la prânz, un automobilist din zonă a fost oprit de doi bărbați care aveau mașina pe marginea drumului statal 2402.

1360

Cei doi i s-au plâns neamțului că au rămas fără benzină și trebuie să ajungă la Frankfurt, informeaza ziarulromanesc.de

I-au spus că nu au avut unde să schimbe banii, arătându-i o veche bancnotă românească de 5.000 de lei, de dinainte de denominarea din 2005 care a tăiat patru zerouri banilor românești.

I-au spus că valorează peste 1.000 de euro (un euro este 4,4 lei, verificabil), dar au spus că vor numai 500 de euro.

Neamțul a refuzat să le dea atâția bani și a spus că le poate da numai 200, după care au mers împreună la un bancomat de unde a scos bani. A rămas cu o hârtie fără nicio valoare.

Cu câteva zile înainte, tot în acea zonă, la Seligenporten, un alt neamț a fost păcălit de o trupă de români. Pe 19 mai, doi bărbați și o femeie, opriți pe marginea șoselei statale 2402, făceau semne mașinilor în tranzit, dând de înțeles că au rămas în pană.

Un șofer mai milos a oprit și a aflat că nu au bani de benzină pentru că nu au schimbat banii din România.

Neamțul le-a dat 20 de euro pentru benzină. A primit în schimb o banconotă care, după spusele românilor, valora 200 de euro. Când a-a dus să schimbe bancnota, a avut o surpriză.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate