Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Este INCREDIBIL ce făcea iubitul ei în timp ce ea năștea. Femeia a primit un mesaj TULBURĂTOR

in Extern

Heather McGillion și Adonis s-au cunoscut în Republica Dominicană. Ea lucra la un hotel când s-a îndrăgostit de bărbat. După mai bine de un an de iubire, femeia a rămas însărcinată. Când sarcina a evoluat, femeia a început să aibă probleme, așa că a decis să se întoarcă acasă, în Marea britanie, pentru a aduce pe lume primul lor copil.

În timp ce femeia a intrat în travaliu, a primit un mesaj de la o prietenă. Ce a aflat a lăsat-o mască.

Ce făcea iubitul în timp ce ea năștea

În timp ce ea se pregătea să-l aducă pe lume pe fiul lor, iubitul său dominican, Adonis Rodriguez, se căsătorea cu o altă femeie.

În timp ce ea s-a întors în Marea Britanie, iubitul său se căsătorea cu o turistă din Germania, pe nume Julia.„Când am citit mesajul, am simțit ca și cum aș fi fost lovită de un autobuz cu etaj. Adonis avea brațele în jurul unei femei, care era îmbrăcată în rochie de mireasă. Nu avea niciun sens și cu cât mă gândeam mai mult, cu atât mai absurd mi se părea.

Am fost despărțiți doar câteva săptămâni și cu un niciun chip Adonis nu avea când să întâlnească o femeie și să stabilească o nuntă în mai puțin de o lună. Pentru o secundă nu mi-am dat seama cine era. Apoi am realizat că era Julia. Era o turistă din Germania care a venit să stea în hotel. Cu un an înainte am văzut că Adonis a devenit prieten cu ea pe Facebook și că își trimiteau mesaje. Nu era nimic sexual, dar m-am simțit stânjenită. Dar Adonis m-a asigurat că nu se întâmplă nimic, apoi am aflat că sunt însărcinată și am uitat totul.”, a povestit femeia pentru Mirror.

Când Heather l-a sunat pe Adonis să-l confrunte, el a recunoscut totul și a pretins că s-a căsătorit cu ea doar pentru viză.

Tânăra a născut și s-a întors în Republica Dominicană împreună cu fiul lor, Diego. În ciuda trădării, vrea ca fiul său să își cunoască tatăl.

Sursa: huff.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate