Este însărcinată de peste 60 de ani. Şi nu vrea să “nască”

in Curiozitati

Estela Melendez are 91 de ani şi locuieşte în Boca, Chile.

2137764

Femeia s-a dus la spital, iar doctorii au descoperit ceva ce părea să fie o tumoare gigant în abdomenul bătrânei.

După ce au investigat mai mult, medicii au văzut în corpul femeii ceva incredibil.”Tumoarea” era de fapt un fetus calcificat. Copilul a stat în uterul Estelei din de 60 de ani, fără ca aceasta să ştie.

Wife-of-92-years-has-a-mummified-fetus-in-her-womb-60-years

“Doctorul mi-a spus că am o tumoare şi trebuie să mă opereze”, a spus Estela la CNN, conform buzzfeed.com.

fetus-calcificat-femeie-insarcinata1_f_improf_550x507

Femeia a fost căsătorită de 74 de ani şi nu a avut niciodată copii, acesta fiind unul din marile regrete ale soţului său, care a decedat la începutul anului. Totodată, medicii se tem să scoată fetusul pentru că intervenţia chirurgicală este foarte riscantă având în vedere vârsta Estelei. Oricum, fetusul nu prezintă niciun risc pentru sănătatea bătrânei, fapt pentru care nici aceasta nu-şi doreşte să-l îndepărteze.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.