Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Este oficial! Românii pot plăti taxele şi impozitele şi online. Iată de când este funcţional serviciul de acceptare a plăţilor online

in Stiri online

Persoanele fizice își pot plăti, din 14 decembrie 2016, obligațiile fiscale și prin intermediul www.ghiseul.ro. ANAF a finalizat procedura de achiziție publică a serviciilor de acceptare a plăților online de impozite, taxe și contribuții cu ajutorul cardului bancar, prin Sistemul Național Electronic de Plăți (www.ghiseul.ro) și a încheiat cu trei bănci un Acord cadru valabil 32 de luni.

Totodată, pe site-ul Ghișeul.ro, contribuabilii își pot consulta situația fiscală, fie că este vorba de taxe si impozite, amezi sau sume datorate Fiscului. “Pentru maximizarea eficienței economice a achiziției și păstrarea posibilității adaptării comisioanelor la volumul plăților, BCR, Banca Transilvania și Garanti Bank au semnat cu ANAF Acordul cadru conform căruia, periodic, este aleasa oferta cu prețul cel mai mic și este semnat un contract subsecvent pentru maxim 12 luni.

Primul contract subsecvent va fi semnat cu Garanti Bank, care va percepe ANAF un comision de 0,24%, dar nu mai mult de 14,40 lei, din valoarea fiecărei plăți efectuate electronic de contribuabil”, se arată într-un comunicat transmis Vocea.biz.

În prezent, exista și posibilitatea achitării obligațiilor fiscale în numerar sau prin card bancar la casieriile unităților Trezoreriei Statului, prin virament, respectiv ordin de plată, internet banking sau prin mandat poștal. Ultimele doua zile au fost dedicate asigurării funcționării optime și compatibilizării sistemelor informatice ale AADR și MFP — ANAF.

Sursa: vocea.biz

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate