Este printre cele MAI SILITOARE eleve din clasa, dar SARACIA a impins-o sa faca ASTA!

in Articole
Loading...

O elevă în clasa a XI a pătat imaginea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” fiind implicată într-un scandal de proporţii. Colegii de clasă au descoperit că această adolescentă, care era şefă de clasă, cu numeroase realizări curriculare, era vedetă a unui site de videochat.

11692758_1446305719007804_3574546481308130427_n-750x750 (1)

Care este pozitia Inspectorul Inspectoratului Școlar Județean Constanța faţă de acest scandal? Prof. Răducu Popescu, că momentan este în derulare o anchetă internă a unității școlare.

”Am discutat cu directorii CNME, care trebuie să vorbească cu fata, cu părinții acesteia și cu elevii. Acum așteptăm să vedem care va fi rezultatul. În funcție de ce se va stabili, vom acționa în consecință.

Dacă este adevărat că tânăra încerca să recruteze și alte colege, va trebui să colaborăm și cu instituțiile de specialitate”, a spus prof. Popescu

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.