Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Esti politician si esti cercetat de DNA? Asa poti scapa „basma curata”

in Politic

Dacă te-au acuzat de furt, declară-te victimă politică. Dacă spun că ai şantajat, plânge-te că te-au şantajat şi ei să-i dai în gât pe alţii.

Dacă te-au acuzat că ai tras în piept statul cu rambursări ilegale de TVA sau deturnări de fonduri, acuză-l şi tu pe procuror de ceva, de orice, chiar şi de asasinarea lui Kennedy la Dallas.

În general, dacă te-au prins în fapt sau post-factum, fă un tămbălău echivalent de zgomotos cu derby-ul galeriilor la un meci Steaua – Dinamo.

Dacă taci, eşti mâncat. Şi nu uita să bagi vreo două-trei ştăngi că ştii şi tu destule despre destui oameni importanţi, care ar putea, la un moment dat, să fie acuzaţi ca şi tine, dacă ei te-au uitat iar tu uiţi, la rândul tău, să-ţi ţii lacătul la gură.

In caz că aţi ratat spectacolul televizat descris mai sus cu ocazia precedentelor audieri sau arestări preventive ale unor VIP-uri – unele cazate între timp pe la „Beciul domnesc” – nu vă faceţi griji.

Reprezentaţia se va relua la un moment dat. La încărcarea actuală cu dosare pe cap de procuror DNA nu există riscul unei suspendări timpurii a stagiunii.

Ghita

Ultima jelanie care a îmbogăţit repertoriul îi aparţine deputatului Sebastian Ghiţă, în cazul căruia s-a extins urmărirea penală.Lăbărţată, miercuri, pe 30 de minute de spaţiu televizat, lamentaţia acestuia a inclus previzibila acuzare a acuzatorilor săi (i s-ar fi cerut să-l determine pe amicul său, premierul Ponta, să-şi dea demisia), previzibila autovictimizare politică (face parte din tabăra care a pierdut alegerile) şi, fără nicio urmă de umor, sintagma „tentativă de lovitură de stat”.

MAI MULT, aici » PaginadePolitica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate