• sondaj6.png
  • sondaj-7.png
  • sondaj-4.png
  • sondaj-3.png
  • sondaj-2.png

EXCLUSIV. Țeapa joburilor pe internet. Cum sunt oamenii păcăliți de AWSONDAJ.COM. Mărturisiri exclusive. Galerie foto

in Evenimente/Stiri online

Awsondaj.com este un site, care din propria descriere, declară că se ocupă cu sondaje online, studii de marketing prin testarea și analizarea de videoclipuri publicitare. Aici orice persoană doritoare să câștige câțiva bănuți de acasă este invitată să se înregistreze gratuit, după care este pusă direct la treabă. Pentru fiecare spot publicitar vizionat se oferă membrului suma de 3 euro. Una din condițiile jobului este ca persoana respectivă să răspundă la o serie de 14 întrebări relaționate cu produsul prezentat. Plățile se fac prin PayPal și nu înainte de a acumula 300 de euro.

Am stat de vorbă cu un membru al site-ului și cum a dorit să păstreze anonimatul îi vom spune Maria.
„Am găsit oferta asta pe facebook, am dat click și imediat m-am înregistrat pentru că îmi doream să fac ceva bani de acasă. Am auzit de multă lume că face astfel și chiar m-am bucurat că pentru un sondaj pe awsondaj.com mi se oferă 3 euro și chiar pot face 5 pe zi, adică să strâng 15 euro zilnic. Într-o lună am un salariu bunicel, mi-am zis. Numai că după ce am făcut vreo 150 de euro nu am mai putut intra în contul de membru. Îmi dădea tot timpul eroare și cum m-am gândit că poate greșesc parola, deși era memorată de calculator de la început, am dat click pe resetare. Mare mi-a fost surpriza să primesc un mail cu o parolă goală, adică nu era nimic, doar userul și la parolă loc liber. Am încercat mai târziu sperând că e doar o defecțiune tehnică, dar tot eroare îmi punea. Le-am trimis email dar nu mi-au răspuns. Am înțeles că e vorba de o țeapă și că oamenii ăștia și-au bătut joc de timpul meu și nu face decât să păcălească lumea, motiv pentru care voi face reclamație și voi merge atât de departe până când vor fi prinși.”, ne-a declarat Maria vizibil afectată.

Femeia a făcut zilnic câte cinci sondaje, care include un video de 1-2 minute, multe dintre ele fiind publicitate ale unor firme de renume ca Apple, BMW sau bijuterii, după care fiecare răspuns la cele 14 întrebări contoriza 20 de secunde.

Maria ne-a mai mărturisit că și-a ascuns IP calculatorului, astfel reușind să se înregistreze din nou sub alt nume, pentru a se convinge că nu e nicio defecțiune tehnică și pentru a strânge câteva dovezi împotrivă.
awsondaj.com promite un venit lunar de 1800 de euro, bani obținuți de acasă prin efectuarea de sondaje și noi înscriși la recomandările membrilor. O firmă legală cu același profil plătește, în medie, pentru fiecare sondaj 30 eurocenți.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.