Există însă un loc în România unde se află un Izvor de Foc. Minunea de la Hlipiceni, fenomenul straniu se petrece într-o comună botoşeneană

in Turism

Focul şi apa sunt două elemente ale naturii fără de care viaţa, aşa cum o ştim, nu ar fi posibilă. Cu o singură condiţie. Să fie separate. Şi asta pentru că cele două elemente sunt opuse. Ba chiar se anihilează reciproc

14220389562054a54b

Există însă un loc în România unde se află un Izvor de Foc. Numită de mulţi minunea de la Hlipiceni, fenomenul straniu se petrece într-o comună botoşeneană. Ce pare la prima vedere un simplu izvor, este de fapt o surpriză de proporţii.

În prezenţa focului, apa se aprinde. Mai mult decât atât, apa care izvorăşte aici ar avea proprietăţi curative. La jumătatea anului 2014 s-au făcut recoltări şi s-a constatat că apa are proprietăţi balneologice are proprietăţi curative.

VEZI IMAGINILE PE OBSERVATOR.TV

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.