Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Experiența din Rai a unui copil. A stat de vorbă cu Isus

in Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online

Alex Malarkey, cunoscut ca fiind „băiatul care s-a întors din Rai”, a stat în comă două luni, după ce a suferit o decapitare internă în timpul unui accident de mașină.
Copilul se afla în autoturism cu tatăl său, iar impactul a făcut ca lui Alex să i se desprindă craniul de șira spinării. Băiatul a intrat în comă și în mod miraculos și-a revenit. Copilul susține că a fost în Rai și că a stat de vorbă cu Isus. „Când am ajuns în Rai, eram la poartă. Porţile erau foarte înalte şi erau albe. Totul era foarte strălucitor. Când am ajuns înăuntru, totul era şi mai strălucitor, absolut perfect. Perfect este cuvântul pentru a descrie Raiul”, a spus copilul uimindu-și familia.

De asemeni, copilul afirmă că a văzut îngeri cum îl protejau pe tatăl său rămas încarcerat între fiarele autoturismului. Băiatul a povestit că în timp ce el era undeva sus alături de Isus, au venit pompierii și l-au scos pe tatăl său, punându-i trupul într-un elicopter. Cu toate că tatăl lui Alex nu își mai amintește aceste detalii, toți cei prezenți la locul accidentului confirmă cele spuse de copil.

Evenimentul a atras atenția unui scriitor american, care a publicat „Băiatul care s-a întors din Rai”, carte care a ajuns foarte repede în topul celor mai bine vândute opere. Cu toate acestea, autorul s-a văzut obligat să adauge detalii improvizate, deoarece Alex a refuzat să povestească mai multe despre experiența lui în Rai, motivând că i-a promis lui Isus că va ține secretul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate