Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Explicația hilară dată de o șoferiță implicată într-un accident

in Evenimente/Stiri online

O femeie trecută de prima tinerețe, din Reșița, a fost implicată într-un accident ușor. Polițiștii ajunși la fața locului au reușit la a doua încercare să o supună pe femeie la testul de alcoolemie.

Înainte, șoferița a ținut să precizeze că ia medicamente pe baza de alcool. „Vedeți că iau medicamente pe bază de alcool. Deci iau medicamente cu alcool. Să nu uitați!.” Astfel a încercat femeia să-i convingă pe polițiști că este nevinovată, susținându-se din când în când de autoturism.

Întrebată dacă suferă de vreo boală, șoferița a răspuns după câteva secunde de gândire: ”Da, de depresie.” Polițiștii nu s-au lăsat impresionați de femeie și au invitat-o la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Șoferița riscă o amendă consistentă și retragerea permisului de conducere.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate