Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Extrem de emotionant. Si-a implorat mama să-l lase să moară ca să-i salveze ei viata

in Spiritualitate

O întâmplare extrem de emoţionantă a avut loc în China, unde un băieţel de doar şapte ani a ales să moară ca să le salveze viaţa mamei lui, dar şi altor două persoane.

Viaţa lui Zhou Lu, o femeie de 34 de ani, şi a fiul ei, Chen Xiaotian, s-a schimbat brusc în urmă cu doi ani, când micuţul pe atunci de cinci ani a primit un diagnostic sumbru.

Acestuia i-a fost descoperită o tumoare malignă la creier. După doar câteva luni, şi mama lui s-a îmbolnăvit grav, fiind diagnosticată cu o afecţiune gravă la rinichi.

Se afla în fază terminală

Deşi băieţelul dădea semne de recuperare, starea lui s-a înrăutăţit brusc şi a fost nevoit, de la începutul acestui an, să împartă patul de spital cu mama lui, care era internată pentru dializă. Între timp, copilul a orbit şi a paralizat parţial, iar medicii i-au avertizat familia că acesta e în fază terminală şi nu va mai trăi mult. Nici veştile privind sănătatea mamei nu erau mai bune.

Doctorii i-au spus că singura ei şansă de supravieţuire ar fi un transplant de rinichi. Când Chen Xiaotian a auzit acest lucru, şi-a implorat mama să-l lase să moară ca să-i doneze el rinichiul, aşa cum au sugerat medicii, şi să-i salveze măcar ei viaţa, dacă pentru el nu se mai poate face nimic.

“Vreau să-ţi salvez viaţa”, a spus copilul. Deşi, iniţial, femeia nici nu a vrut să audă, la insistenţele bunicii copilului, a acceptat, sfâşiată, această soluţie, singura ei consolare fiind faptul că fiul ei, aflat pe patul de moarte, ar putea să trăiască astfel, în continuare, prin ea. Doctorii au făcut imediat toate testele şi acestea arătau că cei doi sunt perfect compatibili.

Au avut loc trei transplanturi

Astfel, tratamentul micuţului, aflat în stare din ce în ce mai gravă, a fost întrerupt, iar când semnele vitale au devenit extrem de slabe, băiatul a fost conectat la aparate înainte să-şi dea duhul şi băgat în sala de operaţii, unde organele lui au salvat nu o viaţă, ci trei.

Celălalt rinichi al lui a fost donat unei tinere de 21 de ani, iar ficatul a fost transplantat la un bărbat de 27 de ani, operaţiile fiind un adevărat succes. Mama lui Chen se recuperează acum şi, deşi fiul ei a plecat de lângă ea, ea spune că acesta i-a făcut cel mai de preţ cadou: viaţa.

– See more at: binepa.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate