Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Facebook modifică din nou aplicaţia pentru telefoane mobile. Ce schimbări va aduce noua versiune

in Informatica

Facebook testează o nouă versiune a panoului de notificări din aplicaţia sa pentru telefoane mobile, noua versiune urmând să afişeze conţinut de pe întreaga platformă de socializare, într-un singur loc. Reţeaua de socializare va lansa noua versiune mai întâi în Statele Unite ale Americii, dar momentul exact al lansării la nivel mondial nu a fost dat publicităţii.

Facebook vrea ca notificările să fie mai mult decât o listă de evenimente, comportamente şi invitaţii recente.

„Testăm o versiune actualizată a panoului de notificări care adaugă conţinut relevant adiţional despre tot ce ar putea fi util de ştiut într-o zi”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook pentru Mashable.com.

Noul tab de notificări din aplicaţia Facebook pentru telefoane mobile va avea opt secţiuni implicite:

-Zile de naştere (Birthdays)

-Evenimente din viaţă (Life Events) – o listă de evenimente din partea prietenilor care au fost publicate în ziua curentă, au avut loc în ziua curentă sau recent.

-Evenimente (Events) – afişează evenimente la care utilizatorul a marcat că participă

-Locuri de interes (Nearby Places) – afişează trei restaurante din apropiere. Secţiunea se actualizează în funcţie de momentul zilei, recomandând locuri pentru mic dejun dimineaţa şi restaurante potrivite pentru cină seară. Opţiunea funcţionează doar dacă utilizatorul are activat serviciul de poziţionare geografică (Location Services).

-Subiecte de interes (Trending Topics) – o listă cu trei subiecte din secţiunea deja existentă de astfel de subiecte, legată de Fluxul de Ştiri (News Feed).

-Ştiri distribuite local – o serie de ştiri distribuite în mod public, care sunt populare în oraşul în care se află utilizatorul

-Ziua de astăzi în trecut – afişează o serie de postări şi fotografii din trecut, ţinând cont de eventualele comentarii sau alt tip de interacţiune pe care utilizatorul a avut-o cu acel conţinut şi de cât de apreciat a fost acesta în rândul prietenilor utilizatorului.

-Prieteni din apropiere – afişează o listă cu prieteni care se află în apropiere, dar doar dacă fiecare utilizator a activat această opţiune din aplicaţia instalată pe telefonul mobil.

Utilizatorii din SUA care au primit deja versiunea actualizată  aplicaţiei Facebook pentru mobil pot personaliza notificările pentru a afişa mai mult sau mai puţin din fiecare dintre aceste secţiuni, dar este neclar dacă opţiunea de personalizare va fi disponibilă şi după lansarea la nivel global a noii versiuni a aplicaţiei.

Sursă: Mediafax

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate