Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Facebook schimbă Messenger. Numărul utilizatorilor rețelei de socializare sunt în scădere

in Evenimente/Stiri online

Facebook introduce criptarea mesajelor în Messenger. Noua funcție va fi numită „conversații secrete” și promite că nu poate fi atacată nici măcar de hackeri profesioniști.

După ce WhatsApp a implementat criptarea end-to-end în luna aprilie, este rândul Messenger să facă schimbări menite să ofere utilizatorilor mai multă siguranță în lumea virtuală. „Ideea este simplă: când trimiți un mesaj, singura persoană care îl poate citi este cea căreia i-ai trimis mesajul. Nimeni nu poate vedea ce conține acel mesaj. Nici infractorii cibernetici. Nici hackerii. Nici regimurile opresive. Nici chiar noi”, a anunțat Mark Zuckerberg într-un comunicat oficial.

Potrivit statisticilor, Facebook dispune de 900.000 de utilizatori activi în toată lumea, ceea ce îi asigură primul loc în topul rețelelor de socializare. Cu toate acestea, numărul utilizatorilor de Facebook se află în scădere față de anul trecut. Potrivit huff.ro, în România cei mai mulți utilizatori au între 25 și 34 de ani (28,3% din totalul utilizatorilor), respectiv 18-25 de ani (22%), în timp ce procentul persoanelor de peste 65 ani care dețin un cont Facebook este de doar 2%.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate