Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Facebook și fenomenul AMIN

in Curiozitati/Evenimente/Stiri online

Cel mai nou trend în materie de a câștiga fani și de ce nu, bani dintr-o pagină de Facebook este publicarea de mesaje și imagini care lovesc direct în inima internautului, provocând sentimente de milă, înduioșare și chiar teamă. Însuși părintele Arsenie Boca se pare că are o pagină activă de Facebook cu peste 100.000 de membrii, unde propovăduiește cuvântul lui Dumnezeu. Dincolo de porunca lui Isus: ”Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert”, sau vorba veche: ”Credința e în sufletul fiecăruia”, internauții simt nevoia de un AMIN din când în când pe Facebook.amin

Imaginile distribuite de aceste pagini cu iz religios și profund spiritual sunt dintre cele mai bizare, iar mesajul este același: ”Nu ignora!”, ”Scrie Amin!”, ”Distribuie!”, ba chiar Dumnezeu invită să fie lipit pe perete. De asemeni, se folosesc imagini cu copii bolnavi, demne de filme horror, cu siguranță trucate și care nu au nicio legătură cu credința.

amin 2
Este bine cunoscut faptul că totul evoluează spre binele umanității, inclusiv religia. Cine știe poate în viitor oamenii vor putea trimite mailuri lui Dumnezeu, se vor face slujbe online, iar icoanele de pe perete se vor demoda, în locul lor să se atârne Isus 3D.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate