Facebook-ul a devenit rapid unealta preferată a cocalarilor tradiționali. Top 5 poze penibile

in Articole

Dintr-o fiță a snobilor corporatiști, Facebook-ul a devenit rapid unealta preferată a cocalarilor tradiționali. Sigur, cocalarii de pe Facebook sînt ceva mai scump îmbrăcați decît ăia pe care-i știm de pe site-urile clasice, dar, în principiu, cam tot hi5-ul s-a mutat cu succes pe FB.

Exhibiția e principala armă a cocalarului de Facebook. Sigur pe el și mîndru de modul în care își cheltuie banii, acesta își umple contul de zeci de poze în care, de obicei, ne demonstrează cum știe el să se distreze. Iată un top 5 al celor mai enervante tipuri de poze pe care sigur le veți găsi pe tot mai multe conturi, dacă aruncați o privire pe Facebook. Dacă vedeți vreuna la un prieten din lista voastră, dați-i remove fără milă. Căci acela, fiule, iaște un cocalar.

Locul 5 – poza cu acul kilometrajului mașinii arătînd o viteză mare (între 180 și 250 km/h)
Ce vrea cocalarul să ne transmită cu asta: că are (mă rog, i-a luat tac-su) mașină puternică, că e curajos și conduce bine.
Ce ne spune poza de fapt: că e un prost, că e un prost care are șanse mai mari să moară decît un prost obișnuit.

Citeste si: Romania tara de „cocalari si pitipoance”. De ce nu ar trebui sa mai radem de ei?

sofer-teribilist

Locul 4 – poza cu cocalarul în club de fițe consumînd alcool
Ce vrea cocalarul să ne transmită cu asta: că își permite să bea în locuri scumpe, că are prieteni, că apreciază muzica de calitate, că are haine lucioase.
Ce ne spune poza de fapt: că e un nătărău infect care bea whisky cu cola sau redbul, că are prieteni la fel de proști ca el, că apreciază muzica de căcat, că are haine lucioase.

VEZI SI: TOP poze PENIBILE pe FACEBOOK

Locul 3 – Poza cu un monument celebru pe fundal pe care perspectiva îl face să pară ținut în mînă sau de care cocalarul pare să se sprijine (mic upgrade la vechiul motiv cocălăresc cu soarele ținut în mînă la răsărit, la mare).
Ce vrea cocalarul să ne transmită cu asta: că-și permite să meargă în țări străine, că e creativ și are simțul umorului, că e un tip autoritar care, în general, deține controlul în orice situație și chiar minunile lumii moderne (ca aparatul foto, spre exemplu) îi sînt la îndemînă.
Ce ne spune poza de fapt: că și țăranii au voie în avion și pot ajunge în locuri frumoase, că și locurile frumoase pot da urît în poze, că cocalarii nu-și taie unghiile.

cocalar1

holahiba531_1241033628

 

VEZI CONTINUARE TOP POZE AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.