Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Facebook vrea să producă propriile show-uri de televiziune

in Stiri online

Facebook vrea să producă propriile show-uri de televiziune şi deja a început să curteze mai multe studiouri celebre de la Hollywood.

Potrivit jurnaliştilor americani, reprezentanţii celei mai mari reţele sociale din lume vor să se lanseze pe piaţa producţiilor de televiziune, în această vară, iar pentru un singur episod ar fi dispuşi să plătească şi 3 milioane de dolari.

Facebook are o ofertă generoasă şi pentru formatele de doar câteva minute, pentru care garantează între 5.000 şi 20.000 de mii de dolari venituri din publicitate.

Este o strategie prin care Facebook urmăreşte, potrivit analiştilor, să atragă mai mult conţinut video în reţea, dar şi venituri mai mari.

Reţeaua socială are aproape două miliarde de useri activi lunar şi aproape 20.000 de angajaţi.

Sursa: digi24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate