Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Facultate pentru bani, nu din pasiune. Recomandările specialiștilor pentru viitorii studenți

in Evenimente/Stiri online

Facultatea și pasiunea pentru un anumit domeniu nu prea mai fac pereche bună. Dacă până nu demult, tinerii alegeau studii superioare compatibile cu pasiunea, astăzi tinerii sunt îndrumați către specializări care să le asigure un loc de muncă rapid și mai ales un salariu consistent.

Tinerilor absolvenți, care după bacalaureat decid să rămână să studieze în facultățile din România, experții în Resurse Umane le recomandă să se îndrepte către Inginerie, IT sau limbi străine exotice. Specialiștii în aceste domenii sunt la mare căutare, iar studiul ajută elevul să se angajeze chiar din băncile facultății, în timp ce salariile pot ajunge și până la 6000 de lei ca entry-level.

Industria IT plătește cel mai bine. Un începător poate încasa un minimum de 2000 de lei lunar, în timp ce un specialist ajunge și la un salariu de aproximativ 3.500 de euro lunar. De asemeni, un vorbitor de limbi străine exotice este plătit în medie cu 1000 de euro pe lună, plus bonusuri de productivitate și calitate, acolo unde firma aplică acest gen de sistem.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate