Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Faianta in bucatarie

in Constructii

combinatie-alb-galben-portocaliu-gri-si-negru-faianta-bucatarie

Necesar
Ceresit CT 17
Ceresit CM 11
Ceresit CE 33
Recomandare: pentru aplicarea faiantei in bucatarie
Mod de operare:

Pentru a reduce gradul de absorbtie al peretilor, inainte de placarea efectiva, este necesara amorsarea folosind grundul Ceresit CT 17 (cu bidineaua).
Atentie!!! Atunci cand suprafetele sunt neabsorbante (mozaic, marmura, placari vechi) nu se amorseaza.
Prepararea adezivului Ceresit CM 11 se face prin amestecare mecanica, la fel ca pentru toate produsele Ceresit.
La un sac de 25 kg se pun 6,5 l apa. Timpul de punere in opera este de 90 min.
Intinderea adezivului se face cu o gletiera cu dinti de 10 mm.
Alegerea locului de unde se incepe punerea faiantei e foarte importanta, pentru ca spatiul unde ne raman placi mici taiate sa nu fie intr-un loc vizibil.
Sfatul nostru este sa se foloseasca distantierele. Sunt foarte ieftine si asigura liniaritatea placilor.
Inainte de a aplica chitul, se curata rosturile cu o spatula de lemn. Apoi se umezesc usor cu un burete. Se foloseste chitul Ceresit CE33, pentru latimi ale rostului de pana la 5 mm, disponibil intr-o gama de 23 de culori.
Se prepara prin amestecare mecanica, in doua reprize, intrerupte de un timp de maturare de 3 minute.
La un sac de 5 kg se pun 1,6 l apa. Se introduce continutul sacului in apa si nu invers! Apa folosita trebuie sa fie foarte curata.
Chitul se aplica cu o gletiera de cauciuc si, prin tragere, intra foarte usor in rosturi. Atentie la miscarile fierului de glet: intai se incarca intersectiile rosturilor cu un surplus, apoi, cu o trecere perpendiculara, chitul este intins mai departe. Excesul se indeparteaza folosind un burete cu apa, care se va clati bine si des. Ceresit CE 33 se intareste dupa 24h.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Constructii

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate