Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Faimosul actor Michael Douglas despre imigranții români din Londra: „Fac munca pe care ceilalți nu vor să o facă”

in Stiri online

Vedeta Hollywood Michael Douglas menționează muncitorii români din Londra într-un interviu acordat reporterului CNN Christiane Amanpour, în care vorbește și despre alegerile din Statele Unite.

Imigranții au reprezentat un subiect aprig disputat în campania electorală pentru prezidențiale de peste ocean, la fel cum s-a întâmplat și în timpul campaniei de dinaintea Referendumului din Regatul Unit pentru a părăsi sau nu Uniunea Europeană. Douglas, nepotul unui imigrant evreu din Belarus, este absolut împotriva discursurilor care atacă imigranții ce s-au stabilit în Statele Unite și Europa în ultimii ani.

„Noi suntem o țară de imigranți. Deci, consider că nu este deloc corect să îi învinovățim pentru problemele economice cu care se confruntă țara noastră”, a declarat Michael Douglas.

„M-am plimbat prin împrejurimile Londrei ieri, dis-de-dimineață și sunt foarte multe construcții și am auzit frecvent limba română în aceste locuri. Sunt foarte mulți imigranți care fac acea muncă pe care locuitorii acelei țări, poate nu vor să o facă”, a adăugat Douglas.

Urmăriți întregul interviu here

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play
LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web