Familia afaceristului nenorocit pe viaţă, în scandalul de la poalele Retezatului: „Coşmarul nostru nu se mai sfârşeşte”

in Evenimente

Familia omului de afaceri Bocea Mihalache, rămas paralizat de la gât în jos după ce a fost călcat cu maşina de un hunedorean, în scandalul de pe terenul pe care au loc lucrările de amenajare a unei microhidrocentrale, a răspuns, într-o scrisoare deschisă, acuzaţiilor aduse de ecologişti.

Bocea Mihalache a fost călcat cu maşina de un hunedorean, în timpul unui scandal izbucnit la poalele Munţilor Retezat, pe terenul pe care acesta construieşte o microhidorcentrală. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de coloană cervicală şi este paralizat de la gât în jos. Membrii familiei sale au trimis o scrisoare deschisă în care vorbesc despre situaţia sa şi răspund acuzaţiilor venite din partea activiştilor de mediu. „De duminică, de când familia noastră a trecut printr-un moment de cumpănă, coşmarul pare să nu se mai sfârşească.

Citeste si: Mai mulţi investigatori ai jafurilor din păduri au fost bătuţi crunt duminică, cu bâte şi topoare, de mafia defrişărilor ilegale.

Mihai Bocea este internat în spitalul din Cluj, în stare extrem de gravă, cu fractură de coloană cervicală. Nu îşi simte mâinile şi picioarele. Medicii sunt rezervaţi privind evoluţia sa, iar dacă Dumnezeu ne va ajuta vor urma ani de zile de recuperare. În tot acest timp, în mijloacele mass-media şi pe internet sunt difuzate ştiri denigratoare, care nu au nici un suport real. Deşi  trecem prin momente extrem de grele, vrem că oamenii să înţeleagă şi realitatea noastră”, susţin apropiaţii omului de afaceri. Aceştia au explicat, în scrisoarea deschisă, că proiectul construirii microhidrocentralei de pe Râul Alb, în satul Coroieşti, are toate aprobările necesare şi nu este menit să distrugă mediul înconjurător. „De aproape un an însă, noi suntem hăituiţi şi ameninţaţi pe proprietatea noastră.

Nu înţelegem de ce două maşini de teren au intrat, fără acordul nostru, pe un teren privat, duminică la prânz, de vreme ce din partea noastră a existat de-a lungul timpului deschidere spre dialog. Nu vii în forţă pe o proprietate, decât dacă intenţiile sunt altele decât cele declarate public. În toate ştirile difuzate, imaginile filmate chiar de agresori au fost montate selectiv în favoarea acestora. Nimeni nu a fost înarmat cu bâte de baseball, topoare sau alte arme albe, iar asta se vede în pozele şi filmările realizate în timpul incidentului, chiar de intruşi”, afirmă familia Bocea.

Citeste mai mult aici: adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*