Familie fericita cu copii frumosi! Dar uite cati bani aduce Pepe acasa de la Antena 1

in ShowBiz

Cântăreţul latino, şi mai nou, prezentatorul Pepe are aceeaşi cotă de piaţă ca şi dansatorul Mihai Petre atunci când vine vorba de “funcţii” similare. Vecini la masa juriului în cea mai nouă producţie a Antenei 1, emisiunea de divertisment “Ham Talent”, cei doi bagă în buzunar aceeaşi sumă pentru prestaţiile lor: 2.000 de euro pe sezon.

12042773_666060413496621_1712093506127465380_n

Deja colaborator al televiziunii lui Dan Voiculescu, latinoloverul a “împuşcat” rapid unul din cele cinci fotolii de jurat ale show-ului în care misiunea lui e să aprecieze, la capitolul “impresie artistică”, talentul nativ sau modelat de dresori al unor animale domestice ori al unor fiare născute în junglă.

În fişa postului său mai intră, în afara replicilor cu un puternic iz de caterincă, şi punctarea, folosind o scară a sentimentelor proprii, a legăturii înfiripate între stăpânul avid de celebritate şi animalul său.

Citeste si: Oana Zavoranu in coma! Reactia lui Pepe la aflarea vestii!

Diana Munteanu încasează 1.500 de euro

Colegul său Mihai Petre – altădată un duşman al concurenţilor care-i dansau în faţă – a semnat şi el tot pentru 2.000 de euro, spun sursele noastre.

La masa juriului producţiei ce urmează a fi difuzată în curând la Antena 1 vor mai sta alţi “oameni de casă” ai televiziunii: Diana Munteanu îşi va rotunji veniturile cu 1.500 de euro, iar balerina Beatrice Rancea, fosta parteneră de viaţă a actorului Claudiu Bleonţ, a reuşit să scoată de la producători 800 de euro, o sumă pe lângă care se “învârte” şi al cincilea jurat, dresorul Gabriel Cocu.

Ei vor urmări cât de graţioase pot fi o şopârlă sau o tarantulă, ce bagaj “lingvistic” are un papagal vorbitor, cât de abil se mişcă un şarpe exotic sau cât de tandre pot fi pisicuţele. Pentru banii încasaţi, juraţii muncesc zilumină la preselecţii şi la turnarea episoadelor.

Mai mult: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.