Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fără precedent în România. ANAF a ”obligat” un primar din Vaslui să pună lacătul pe primărie

in Evenimente/Stiri online

Situația fără precedent în Vaslui. Fiscul a blocat conturile primăriei din comuna Drînceni, pe motiv că autoritățile locale nu au terminat la timp un centru de zi pentru copii, proiect finanțat din bani europeni.

Edilul comunei, Gelu Pecheanu, explică că proiectul centrului de zi pentru copii a fot finalizat mai târziu din cauza problemelor economice cu care se confruntă comuna. Cu toate acestea, ANAF a decis să blocheze banii publici în vederea verificărilor.

În consecință primarul comunei s-a văzut nevoit să închidă primăria. „Deci trei luni de zile primăria va fi închisă. Va fi închisă până la aprobarea noului buget de stat pe anul 2017”, a spus primarul Gelu Pecheanu.gelu-pecheanu

Mult mai grav este faptul că resursele financiare ale primăriei Drînceni nu permite plata salariilor celor 24 de angajați ai primăriei, cadrelor didactice și indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, relatează Evz.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate