Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fără precedent. Schimb de replici halucinante în direct: „Domnule Ghiță, ați TRAS CEVA PE NAS înainte de emisiune?”

in Evenimente/Stiri online

Dialog halucinant intre Sebastian Ghita si Sabin Orcan la B1 TV: Ati contactat politicieni in Romania pentru Black Cube in numele lui Adamescu? Domnule Ghita, ati tras ceva pe nas inainte de emisiune? Deputatul Sebastian Ghita si ziaristul Sabin Orcan au avut un schimb de replici halucinante intr-o emisiune de luni la B1 TV.

Ghita, intrat prin telefon, l-a acuzat pe Orcan ca s-a ocupat de simpozioane ale firmei Balck Cube la Londra si ca ar fi contactat politicieni romani care sa plateasca pentru firma israeliana de spionaj in numele lui Dan Adamescu, patronul Romania Libera. In replica, directorul editorial al ziarului Romania Libera l-a intrebat pe Ghita daca „a tras pe nas” sau a baut inainte de emisiune.0d75e6060d1cbd068e93ffb0810c652e

Iata dialogul de la B1 TV:
Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, dumneavoastră sunteţi parlamentar, membru în comisia de control SRI …..
Sebastian Ghiţă: Cu cine vorbesc? Cu dl.Orcan? Vă ocupaţi de simpozioane Black Cube în Londra. Haideţi să spunem adevărul.
Sabin Orcan: Eu mă ocup de simpozioane Black Cube? Domnule Ghiţă, aţi băut ceva înainte să intraţi în emisie?
Sebastian Ghiţă: Nu am băut, dar nici nu puteţi păcăli pe toată lumea când luaţi bani de la Adamescu şi de la Black Cube.
Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, aţi tras ceva pe nas înainte?
Sebastian Ghiţă: Ţineţi simpozioane Black Cube la Londra împotriva statului român.
Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, aţi tras ceva pe nas înainte să intraţi în emisie? Cum îmi spuneţi mie că fac simpozioane la Black Cube?
Sebastian Ghiţă: V-aţi propus să faceţi simpozioane Black Cube la Londra? Domnule Orcan, răspundeţi.
Sabin Orcan: Sunteţi în delir. Scoateţi-vă ştecherul din priză că sunteţi în delir. Opriţi-vă puţin că aţi trecut de la MRU la Black Cube şi la mine.
Sebastian Ghiţă: Aţi contactat politicieni în România pentru Black Cube în numele lui Adamescu?
Sabin Orcan: Eu mă ocup de Black Cube, dl.Ghiţă, sunteţi bolnav?
Sebastian Ghiţă: Da, domnule Orcan. Dvs. aţi dorit acum câteva săptămâni să faceţi un simpozion la Londra pentru Black Cube.

Sabin Orcan: Eu? Eu mă ocup de simpozioane la Londra?
Sebastian Ghiţă: Da. Dvs. pe banii lui Adamescu.
Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, cred că aţi băut cam mult în seara asta.
Sebastian Ghiţă: Black Cube şi cu Adamescu, restul e cancan.
Sabin Orcan: Nu mai minţiţi, domnule, ca un nesimţit la televizor. Ce treabă am eu cu Black Cube?
Sebastian Ghiţă: Vă rog să fiţi civilizat. Eu nu v-am făcut nesimţit.
Sabin Orcan: Cum să fiţi civilizat, dacă spuneţi o porcărie. Vă dau în judecată pentru calomnie.
Sebastian Ghiţă: Înaine să mă daţi în judecată spuneţi ce făceaţi dvs. la Londra.
Sabin Orcan: La cât aţi furat, aţi băut şi vorbiţi numai prostii.
Sebastian Ghiţă: Nici nu am furat, nici nu am băut.
Sabin Orcan: Aţi furat că aveţi patru dosare penale, de nu mai ştiţi cum să scoateţi cămaşa. Aţi furat sute de milioane de euro şi acum veniţi să-mi daţi mie lecţii la televizor. Opriţi-vă! Sunteţi în delir. Nu am eu nici o treabă cu Black Cube.

După emisiune jurnalistul Sabin Orcan a explicat incidentul pe Facebook:

”Când un mafiot îmi aruncă în faţă că “am organizat un simpozion pentru Black Cube”, ce aţi vrea să-i spun? “Scuzaţi-mă, stimate domnule Ghiţă, vă rog respectuos nu mai afirmaţi aşa ceva despre mine!” E ca şi cum aţi prinde un hoţ care vă bagă mâna în buzunar şi, în loc să-l luaţi de guler, îi ţineţi o predică despre moralitate.
Trec peste faptul că familia Adamescu, al cărei ziar îl conduc, n-are nicio treabă cu afacerea Black Cube. O să ne lămurim când ancheta va fi gata.

Până atunci, să facem doar un efort de memorie: “spionii” israelieni au fost reţinuţi pe 2 APRILIE, scandalul a izbucnit pe 6 APRILIE, iar eu am devenit director la “România liberă” pe 21 IUNIE, după cum puteţi citi mai jos. Deci cum puteam fi implicat într-o afacere care se consumase deja de două luni şi jumătate? Numai cineva care a băut prea mult sau care trage pe nas poate susţine aşa ceva. Din câte ştiu, în cazul lui Ghiţă ambele variante sunt posibile!”

sursa: cotidianul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate