Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Farsa ”Doar Dinamo București”, o coregrafie pregătită din luna aprilie care a costat 5.000 de euro. Decizia lui Gigi Becali după incident

in Evenimente/Sport/Stiri online

”Doar Dinamo București” a fost mesajul afișat în tribune de către suporteri, o farsă care a scandalizat fotbalul românesc și a ținut prima pagină a ziarelor din toată Europa. Farsa a fost plănuită de mai mult timp și a costat organizatorii 5000 de euro.

În cadrul meciului de la București disputat de Steaua și Manchester City, suporterii au avut în program și un mesaj care ar fi trebuit să marcheze aniversarea a 30 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni, iar schița mesajului ar fi trebuit să amintească de marea victorie a Stelei de la Sevilla. Rezultatul coregrafiei, care se pregătea din lunea aprilie, a fost dezastruos.schita mesaj steaua

Fanii dinamoviști au pus la cale un plan bine stabilit. S-au dat drept specialiști germani în confecționarea recuzitei pentru galerii și au propus conducerii Steaua București realizarea proiectului gratuit. „Toată povestea a început de la meciul de Cupa terminat 2-2 (n.r. – partidă din semifinale, disputată la 20 aprilie), când voiam ca pe tribuna a doua să apară scris «M..e Steaua». Și urma ca noi să nu facem altceva decât să fim de acord cu ei. Dar a fost timpul prea scurt și am gândit-o mai bine pentru meciul cu City. Un suporter a plecat în Germania, de unde i-a sunat pe Gigi, pe Meme și pe Argăseală de pe un numar de fix și s-a prezentat cu numele fictiv Laurențiu. A spus că este un suporter stelist și că îi este ciudă că numai dinamoviștii fac coregrafii. I-a propus lui Gigi să-l lase fără bani să facă o coregrafie pentru meciul cu City, prin care să se marcheze împlinirea a 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni„, a explicat un fan dinamovist pentru News.ro.

În urma incidentului, Gigi Becali a decis să interzică în tribune afișarea mesajelor de orice fel  la meciurile viitoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate