Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

FBI a publicat convorbirile telefonice ale teroristului din Orlando: „O veți încasa și o voi detona”

in Evenimente/Extern/Stiri online

Omar Mateen, bărbatul care a ucis 49 de persoane în timpul unui atac armat într-un bar gay din Orlando, s-a identificat ca fiind ”soldat islamic” și a recunoscut atacul terorist prin mai multe apeluri făcute la 911. FBI a publicat parțial transcriptul apelurilor din care reiese că Omar Mateen ar fi avut intenția unui atac cu mașină capcană și dorea să pună veste cu explozibil ostaticilor.

În total 3 apeluri au fost înregistrate, în unul dintre ele teroristul jură credință grupării extremiste Stat Islamic, de asemeni, cere agentului să transmită Americii să oprească bombardamentele în Siria și Irak, acesta din urmă fiind și motivul atacului din barul ”Pulse”. ”E o mașină afară cu mai multe bombe. Să știți că o veți încasa și o voi detona dacă faceți o prostie”, a amenințat Omar Mateen în timpului masacrului.

În timpul cercetărilor autoritățile nu au găsit la fața locului nici mașina capcană și nici veste cu material exploziv. De asemeni, FBI explică că transcriptul a fost cenzurat pentru a nu promova ideologia teroristă. Pe de altă parte, agentul FBI, Ron Hooper a declarat că niciun indiciu nu arată clar legătura lui Oamar Mateen cu teroriștii ISIS.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate