Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Femeia care a omorât-o pe cântăreața latino Selena își cere ELIBERAREA

in Stiri online

Femeia care a omorât-o pe cântăreața latino Selena, într-o cameră de hotel în 1995, a cerut să iasă din închisoare mai devreme, din motive medicale.

Yolanda Saldivar, femeia care a ucis-o pe frumoasa și tânăra Selena Quintanilla pe când aceasta avea doar 23 de ani, ar putea fi eliberată mai devreme de 20125, termenul la care trebuie să iasă.
Yolanda a solicitat eliberarea anticipată pe motiv că este grav bolnavă, fiind diagnosticată cu insuficiență renală, și nu mai poate suporta condițiile de detenție. Surse din cadrul penitenciarului din Mountain View, California, susțin că Yolanda are probleme de sănătate, dar că nu sunt atât de grave precum pretinde aceasta.
Ajunsă la 54 de ani, Yolanda ar putea fi eliberată condiționat abia în 2025.

Yolanda Saldívar era președinta clubului Selena, una dintre cele mai bune voci ale muzicii tejano. La începutul anului 1995, familia cântpreței a descoperit că președinta fan clubului Selenei din Texas și managerul buticurilor Selenei, sustrăgea bani din aceste afaceri. La scurt timp după cearta, Selena a fost de acord să o întâlnească pe Saldívar la hotelul Days Inn din Corpus Christi în dimineața zilei de 31 martie 1995 pentru a recupera hârtiile pentru declarațiile de impozit. La hotel, Selena a cerut hârtiile care lipseau. Saldívar a întârziat să i le dea susținând ca a fost abuzată sexual în Mexic. Cântăreața a dus-o pe Saldívar la un spital din zonă unde doctorii nu au găsit nici o dovada de viol. Întoarse la motel, Selena îi cere din nou actele lui Saldívar și ii spune că nu poate să mai aibă încredere în ea. La 11:40, Yolanda a scos o armă din geanta sa și a îndreptat-o spre Selena.

Când cântăreața s-a întors să plece, Saldívar a împușcat-o o dată în spate. Adunându-și forțele, Selena fuge spre recepția hotelului pentru a cere ajutor. S-a prăbușit la pământ în timp ce funcționarul suna la 911 și Saldívar o urmarea și striga „târfo” (bitch). Înainte de a se prăbuși Selena a spus cine a împuscat-o și numărul camerei în care a fost împușcată. După sosirea ambulanței și poliției, Selena a fost transportată la un spital local. A murit din cauza hemoragiei la 13:05 la vârsta de 23 de ani.

Selena Quintanilla-Pérez, cunoscută publicului datorită numelui Selena, supranumită „Regina muzicii tejano”, a fost o cântăreață, muziciană, compozitoare și textieră de origine mexicano-americană. Fiind ultimul copil al unui cuplu de imigranți mexicani, Selena a înregistrat primul său album la vârsta de doisprezece ani. Tânăra interpretă a fost desemnată „Cântăreața anului” la Premiile Muzicale Tejano din anul 1987, iar câțiva ani mai târziu a semnat un contract de management cu renumita casă de înregistrări EMI. Statutul său de celebritate a crescut la începutul anilor 90, în special în țările vorbitoare de limbă spaniolă. La doi ani după moartea Selenei a fost făcut un film biografic în memoria celebrei cântărețe, iar în rolul principal a fost distribuită Jennifer Lopez.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate