Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Femeie musulmană pasionată de heavy-metal, printre cei mai talențați chitariști. Burka pe scenă este nelipsită. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

O femeie, adeptă a islamului, are o pasiune considerată nepotrivită de legile religioase pe care le respectă. Iubește chitara și rock-ul, iar arta cu care scoate riffuri de chitară electrică o așează la loc de seamă printre cei mai talențati artiști ai momentului.

Gisele Marie este chitarista unei formații de heavy-metal din Brazilia și se declară o pasionată a muzicii și mai ales a chitarei electrice cu care face minuni, după cum au declarat fanii formației. Dincolo de talentul său, apariția pe scenă a Giselei este una de senzație. Femeia respectă islamul și nu se dezlipește de portul tradițional al femeilor musulmane: burka.

”Oamenii nu se aşteaptă să vadă o femeie musulmană, practicantă zeloasă a religiei, comportându-se ca un chitarist profesionist de heavy metal. Mulţi oameni sunt şocaţi când mă ascultă, însă există şi persoane care consideră că sunt cool”, a declarat Marie într-un interviu publicat în presa internațională.

Prin pasiunea ei pentru muzica heavy, femeia dorește să demonstreze lumii că oricine poate fi liber să-și trăiască visul și pasiunile fără ca religia și tradițiile să fie afectate în vreun fel. Potrivit apropiaților, Gisele Marie respectă islamul cu strictețe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate